Advies & Plaatsing

Trendsetter in de wereld van spanplafonds & -wanden!

Reken op professioneel advies

Al ruim 15 jaar is MonaVisa trendsetter in de wereld van spanplafonds en spanwanden. In deze relatief jonge markt hebben we naam en faam verworven met onze Clipso® kwaliteitsproducten, onze deskundigheid en onze efficiënte manier van werken.

Het plaatsen van een spanplafond (of spanwand) als alternatief voor schilderen of een andere afwerking kent meer en meer succes zowel in nieuwbouw als bij renovatie. Onze mogelijkheden en troeven zijn nog zoveel groter dan wat algemeen geweten is.

Als pionier in deze materie helpt MonaVisa je graag op weg.
We beantwoorden je vragen en geven toelichting zodat je de juiste keuzes kan maken in de opties die jouw verwachtingen waar maken. Zowel in verlichting en lichtadvies als op het vlak van akoestiek hebben we heel wat kennis en expertise in huis om tot de gewenste oplossing te komen.

MonaVisa - Advies en plaatsing

Een solide partner in concept en uitvoering

Ook in exclusieve en grensverleggende projecten voelen we ons als een vis in het water. Innovatie en vernieuwing is de motor van onze organisatie. Op het vlak van ontwerp, verlichting, personalisatie, … zoeken we naar de oplossingen en concepten die jouw interieur naar een hoger niveau tillen.

Bovendien maken we die uitdagingen ook waar! Onze teams van monteurs gaan uiterst precies en nauwgezet te werk, geen detail wordt aan het toeval overgelaten.

Onze ervaring en kennis laat toe om vlot en efficiënt te werken. Zoveel als mogelijk bereiden we de installatie in onze eigen ateliers voor en de montage kan dan vrij snel gebeuren, zonder dat er veel verplaatst moet worden of vuil gemaakt wordt.

In no time geniet je van de schoonheid en comfort van je spanplafond of wand.

MonaVisa - Advies en plaatsing

Samenwerken met een professionele partner in spanplafonds? Neem vrijblijvend contact!