NAADLOOS TOT 5,10m BREEDTE

AKOESTISCHE MEERWAARDE

DIGITAAL BEPRINTBAAR

10 JAAR GARANTIE

MonaVisa


Coronavirus - Sluiting showrooms & Atelier

Ook bij MonaVisa gaat de gezondheid van onze medewerkers en hun families voor alles. Daarom beslissen we om vanaf 18/03/2020 om 12u onze showrooms in Roeselare en Hasselt en ons atelier in Ledegem tijdelijk te sluiten.

Er worden ook geen werken meer uitgevoerd op verplaatsing.
Het is nu meer dan nodig zoveel mogelijk thuis te blijven en de opgelegde maatregelen te respecteren.

Online blijven we bereikbaar en proberen we jullie zo goed als mogelijk van dienst te zijn en te antwoorden op jullie vragen. Uiteraard wordt hierbij ook rekening gehouden met de opgelegde voorzorgsmaatregelen.

We hopen dat jullie niet getroffen worden door het Coronavirus en wensen jullie veel sterkte mocht dit wel het geval zijn.

Ondertussen kijken we net als iedereen verlangend uit naar het moment dat deze periode voorbij is en we weer met het normale dagdagelijkse kunnen verder gaan.

Bedankt voor jullie begrip, veel goede moed voor de komende periode en hopelijk tot binnenkort.

Het voltallig MonaVisa-team.


Stretch ceilings without limits!

MonaVisa is al jarenlang specialist in koud geplaatste polyester spanplafonds en spanwanden van het gerenommeerde merk Clipso®.

Van een lichtwand als eyecatcher in je kantoor of de afwerking van de plafonds in je woning tot totaalprojecten met aandacht voor akoestiek en de juiste verlichting. Dankzij onze kennis en ervaring verzekeren wij jou steeds een vlekkeloze uitvoering en vlotte plaatsing.

Met toonzalen in Roeselare en Hasselt bedienen we particulieren en professionelen over heel België met producten van topkwaliteit, deskundig advies op maat en een uitstekende service.

MonaVisa bouwt aan de toekomst!
Montagefilm


Reken op onze jarenlange ervaring in spanplafonds & -wanden!
Contacteer ons voor een offerte op maat.