Akoestische oplossingen 

Wedden dat je er stil van wordt?!

Gezellig dineren op restaurant, geconcentreerd werken op kantoor of thuis genieten van stilte en rust? Een goede akoestiek is allesbepalend. Weg kletterend bestek, storende telefoons en galmende stemmen … Maak kennis met onze akoestische oplossingen. 

Voor de spanplafonds en wandbekleding vertrouwen we op de kwaliteit van CLIPSO om keer op keer een aangename omgeving te creëren. De doeken zijn microgeperforeerd waardoor het geluid wordt opgevangen door de achterliggende geluidsisolatie. Een innovatief systeem met tal van mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen
monavisa -akoestische oplossingen

Creatief maatwerk

Dankzij onze akoestische spanplafonds en spanwanden krijg je in elke ruimte de gewenste sfeer. Wij berekenen welke oppervlakte je exact nodig hebt, jij bepaalt de look! We kunnen de akoestische spanplafonds of spanwanden namelijk personaliseren met een print naar keuze. Een unieke afwerking voor je zaak, de wachtruimte of je woonkamer!

 

Wilink - Gent

Ingekaderde akoestiek

Je kan jouw akoestiekprobleem ook aanpakken zonder dat je een volledige wand of plafond gaat overspannen. Reken daarvoor op onze akoestische wand-en plafondkaders. De kaders zijn strak, passen in elk interieur, en vooral, zorgen voor een akoestisch comfort om u tegen te zeggen. En dit zonder dat het een verbouwproject wordt. Bovendien kan je het doek laten beprinten met jouw logo, huistijlelement, familiefoto ... De mogelijkheden zijn legio! Contacteer ons zeker zodat we samen kijken voor de beste oplossing. 

Akoestisch kader

The Invisible Finest One

MonaVisa zorgt voor een strakke afwerking en gaat daar ver in. De oplossing vonden we dichtbij. In samenwerking met Audiolight slagen we er in om een superieure klank te krijgen uit luidsprekers die we achter de akoestische plafond- en wanddoeken plaatsen. Geen storende zichtbare boxen, wel perfecte hoge tonen, heldere middentonen en natuurlijke bassen... Breng zeker een bezoek aan onze showroom in Roeselare om deze innovatie aan den lijve te ondervinden. 

 

Inbouwluidsprekers
MonaVisa akoestische app
Zelf berekenen hoe groot je akoestisch spanplafond of akoestische wand moet zijn?

Geef je parameters in en ontdek de best mogelijke nagalm voor jouw project!