Spanplafond
Ventilatie + licht combinatie

Ventilatie en verlichting in één

Het belang van ventilatie in gebouwen is niet te onderschatten. Het storende karakter van een plafond vol ventilatieventielen in een mooi en strak afgewerkte ruimte is dat evenmin.

Gelukkig is er Prado, de verlichtingslijn die ventilatieventielen onzichtbaar maaktEn bovendien naadloos geïntegreerd kan worden in onze spanplafonds.

Prado ventilatie + licht
Every home needs ventilation but
nobody wants to see ventilation valves.
Thibault Renson - Founder of Prado

Prado combineert verluchting en verlichting.

Het gamma van Prado bestaat uit een compleet aanbod van high-end verlichtingsarmaturen met geïmplementeerd afvoerventiel. Omdat Prado in het design van de verlichtingsarmatuur een regelbaar ventilatieventiel integreert en dus ‘verstopt’, is er geen nood meer aan aparte ventielen, die erg aanwezig en opvallend zijn in jouw interieur.

Door de naadloze integratie van de Prado ventilatie + licht combinatie creëren we rust aan jouw spanplafond zonder in te boeten aan functionaliteit.

Prado ventilatie + licht

Een ventilatieventiel dat moeiteloos werkt met elk ventilatiesysteem.

Het geïntegreerde ventilatieventiel zuigt tot 50m³/u, is volledig onzichtbaar en ongelofelijk stil. De montagering past in elk Ø125 ventilatiekanaal en de debietregeling en regelbare lamellen zorgen voor een eenvoudige en nauwkeurige afstelling.

Gecombineerd met een LED-armatuur van hoge kwaliteit met een stralingshoek van 15°, 25° of 40° en tot 1 100 lumen lichtopbrengst.

Prado ventilatie + licht